Wednesday, 30 January 2013

kebosanan!!!!

assalamualaikum there.. tak semena mena aku merasakan yang diri aku ni layak berblogging thats why myself ended up here! takde ape yang nak digebangkan hari ni. tapi biaselah aku kan one kind. suke pikir bnde pelik pelik.well di mana ada kepelikan disitulah aku. haha. so all this time.. aku salu pikir pasal benda ni.. tapi aku dok pendam je.. but.. sekarang aku rase tak tahan lah nak gebang kat sini..wakakakka..

benda ni salu jadi mase aku skolah menengah.. aku dengan best fren aku.. one day dia terlanggar botol cili sos yag terbukak tutupnya.. and tumpah atas uniform aku.. i was likeeeeeeee!!!! whatttt!! dahlah baju aku putih kott... of course aku macam pissed off.. cecepat kwn aku ckp.. "hamagad!! ain.. sorry sorry aku tak sengaja.. " actually aku pon taktau how te react in this situation..hahahaha.. biase aku jawab.. emmmm takpe..takpe..sokayhh.. kau kan tak sengaje kan..(muke comel)
padahal..aku menyirap kot, tapi tahap boleh kawal lagi la..sebenarnye for sure..mestilah geram gile..tapi malu nak cakap.."ye aku marah ni..emo siot aku..boleh kau tumpahkan atas baju aku???"
tapi kalau abang aku yang jatuhkan.. dahlame aku gusti dengan dia..!


  • haaa.. lagi satu.. aku kan.. taktau nak kate ape..kalau orang wat lawak..tapi tak lawak...tapi semua orang ketawe..aku ni jenis yang tak suke orang buat lawak yang tak lawak.. hahaha..tu pon aku nak emo tak pasal an..tapi yang paling aku emo bile..orang sume gelak..end up pon aku gelak dalam kepura puraan..hahahahahaha  

  •        or lagi satu.. korang penah tak.. kalau korang puji kengkawan or sesape.. contoh puji cmni.. "cntiknye gambar kau.. cantiknye baju.. or pandainye kau.. end up mesti dia balas cmni.. ehh tkdelahh biase je..kau lg cntik..lagi pandai.. haha tapi sebenarnye dalam hati diorang tu.. dah kembang semangkuk dah..tapi takkan nak bangge tak pasal kan..kang orang kate poyo lak an.. hahahaha..so bg sesape yg tak kene puji tu..pe kate puji org balik..nnti mesti korang akan dapat balik pujian tu.. ^_^

  • pastu... korangg pasan tak.. kalau ade pemilihan untuk sandang satu jawatan tu.. if kite calonkan someone untuk pegang jawatan tu.. mesti orang yang dicalonkan tu beriye nohh cakap "tak nak lahh tak nak lahh.." tapi sebenarnye dalam hati nak gile kot.. lelagi orang yang calonkan..rase macam famous kalah jackie chan.. tapi kan ape kate kalau korang jumpe org cmtu korang takyah undi bia je dia.. hahahah. confirm dia tarik muke taknak kawan dengan korang.. dahlah calonkan pastu tkde sape nak undi..hahahahahha siannn.. padan muke  :P 

muke tak heran.HAHAHAH.



haha ape lah yang aku cite kat korang. sian kene layan pale otak aku. dahlah esok ade test.. dah jom p study! 


No comments:

Post a Comment